Clicky


Zes nieuwe DAF XF's voor Limpens

Zes nieuwe DAF XF's voor Limpens
16-02-2015 11:23 | DAF | auteur De Redactie

Onlangs overhandigde Leo Loven, directeur van Loven Trucks, samen met Jan van Keulen, directeur DAF Nederland, zes nieuwe DAF XF SSC trekkers aan de directie Guus Limpens en zijn zoon Jasper Limpens.

Loven Trucks Heerlen leverde vorige maand 6 DAF FT XF Super Space Cab. Deze voertuigen zijn uitgerust met een AS Tronic-versnellingsbak met 12 versnellingen, verlichting units gemonteerd in de bumper met gecombineerde functie voor mistlamp en bochtverlichting en Skylights geïntegreerd in het cabine dak. Verder zijn de voertuigen uitgerust met een scala van veiligheidssystemen voor de chauffeur en systemen voor schadepreventie. De cabines zijn door de eigen spuiterij van Loven Trucks geheel klaargemaakt in de “Limpens-uitvoering”.

“Rijden al meer dan 50 jaar DAF”

In 2015 bestaat de firma Limpens 85 jaar. Limpens heeft zich sinds 1930 ontwikkeld van bulktransporteur naar een logistieke partner van Europees formaat. Dhr. G. Limpens is de derde generatie en zijn zonen Thijs en Jasper Limpens zijn inmiddels ook werkzaam in het bedrijf. ‘We are Limpens’ is het motto, waarmee ze onderstrepen dat kwaliteit in de logistieke sector vooral een aspect is van menselijke aandacht en zorg voor detail. Limpens gaat verder met vernieuwen en verbeteren van hun kwaliteit. Daarnaast hebben ze veel aandacht voor de klant en het product. De vrachtwagencombinaties van Limpens rijden door de gehele Europese Unie, waarbij de nadruk ligt op de landen van de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Spanje en de UK. Limpens biedt de klanten een uitgebreid dienstenpakket aan, waaronder ADR Transport droog en vloeibaar, beveiligde parking, bulktransport, cleaning, logistics en silo rental.

De samenwerking tussen de firma Limpens en Loven Trucks mag ook “uniek” worden genoemd. De onderdelen voorziening en snelheid van levering maken Loven Trucks een perfecte partner van de Firma Limpens.



Enkele jaren geleden hebben DAF en Loven het connect systeem geïmplementeerd bij de firma Limpens. D.m.v. dit systeem, krijgen zowel de firma Limpens als Loven Trucks een duidelijk en betrouwbaar overzicht van de kosten en is het onderhoud van het wagenpark simpel te managen.

Kijken we naar de technische ondersteuning, dan is Loven Trucks ook een prima partner. Bij storingen of werkplaats ondersteuning zal Loven Trucks altijd haar uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de voertuigen van de firma Limpens weer snel terug op de weg zijn.

Tijdens het “nieuwe” aflevertraject neemt Loven Trucks direct de code 95 training mee. De code 95 training is volledig afgestemd op de behoefte van de klant.