Clicky


Renault T 430 6x2 Pusher voor Kebo - de Heuning B.V. te Ochten

Renault T 430 6x2 Pusher voor Kebo - de Heuning B.V. te Ochten
06-02-2015 17:15 | Renault | auteur De Redactie

OCHTEN - Van Mourik Tiel B.V. heeft vrijdag 6 februari een prachtige Renault trekker, type T 430 6x2 Pusher afgeleverd aan Kebo - de Heuning B.V. te Ochten.

De Renault T 430 is naar de wens van Kebo uitgevoerd. Uitgerust met een gestuurde en liftbare pusher as, en een geautomatiseerde versnellingsbak.

De goede ervaringen met Renault, het gunstige brandstofverbruik en de service van “van Mourik Tiel B.V.“ hebben Kebo weer doen besluiten om voor een Renault te kiezen.

Kebo is een toonaangevende groothandelaar voor doe-het-zelf producten en bouwmaterialen, opgericht in 1976 en dochter van KB International, een internationale leverancier van keramische en non keramische producten.

Kebo is gesitueerd op industrieterrein "de Heuning" te Ochten, pal aan de A15, wat logistieke voordelen biedt: met het eigen wagenpark belevert Kebo haar  internationale klantenkring op efficiënte wijze. Naast import, export en distributie houdt Kebo zich bezig met ontwerp, ontwikkeling en fabricage van eigen producten en concepten.