Clicky


Thermo King Transportkoeling presenteert breed scala van innovatieve oplossingen op Transport Compleet Hardenberg

Thermo King Transportkoeling presenteert breed scala van innovatieve oplossingen op Transport Compleet Hardenberg
05-02-2015 17:24 | Transport Compleet | auteur De Redactie

ROTTERDAM - Thermo King Transportkoeling is van 17 t/m 19 maart 2015 aanwezig op Transport Compleet in Hardenberg. Tijdens deze transportbeurs presenteert Thermo King Transportkoeling een breed scala van innovatieve oplossingen. Zo is er op de stand onder andere aandacht voor de SLXe Whisper Pro (PIEK) en CryoTech-unit. Ook de ColdCube™-koelbox is op de stand te zien. Deze koelboxen kunnen in de laadruimte van bestelwagens en kleine voertuigen worden geplaatst. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid tot het compleet isoleren van uw bestelwagen. Verder adviseren wij u graag over onze flexibele en mobiele service FlexiKool.

SLXe Whisper Pro

Bij de SLXe Whisper Pro is een laag geluidsniveau, waardoor aan de PIEK normen wordt voldaan, slechts één van de kenmerken. De nieuwe machine heeft nog meer techniek aan boord, waardoor Thermo King erin is geslaagd al het goede van de bestaande SLXe-300 te combineren met moderne, geluidsreducerende techniek. Een uitgekiend samenspel van vernieuwende techniek en slimme toepassing van GPS-gegevens zetten de Thermo King SLXe Whisper Pro aan kop in de huidige stille, schone en eenvoudig te bedienen koelmachines. De SLXe Whisper Pro is verkrijgbaar als single- en multi-temp unit. Beide uitvoeringen zijn PIEK gecertificeerd!

CryoTech

De baanbrekende CryoTech-koeltechnologie van Thermo King is een complete oplossing op basis van gerecycled, natuurlijk koudemiddel in een eenvoudig en robuust systeem.

Hiermee behoren zowel geluid als uitstoot van diesel tot het verleden. Dankzij de nieuwe SR-3 CryoTech-controller staat het systeem garant voor de snelste pull down en temperatuurherstel in de markt. Hiermee biedt CryoTech optimaal temperatuurbeheer en garantie voor de koudeketen. In Nederland heeft Thermo King Transportkoeling een groot netwerk van CryoTech tanklocaties opgezet, waardoor er inmiddels op zeven locaties kan worden getankt. 

De Thermo King CryoTech units zijn verkrijgbaar voor truck en trailer in zowel single- als multitemp uitvoering. Ook deze units van Thermo King zijn PIEK gecertificeerd.

ColdCube™

De ColdCube™ koelboxen van Thermo King zijn krachtige, mobiele koel- en diepvriesunits die in de laadruimte van bestelwagens en kleine voertuigen kunnen worden geplaatst. Hierdoor kunt u uw voertuig op een flexibele manier inzetten voor koel- en vriesvervoer zonder daarvoor uw auto te hoeven isoleren of om te bouwen.

De ColdCube™ koelboxen van Thermo King bieden u flexibiliteit in een draagbare oplossing. De krachtige installaties zijn geschikt voor koelen (0ºC tot 20ºC) en vriezen (tot -21ºC). De digitale controller zorgt voor een efficiënte bediening en is makkelijk af te lezen.

ColdCube™ koelboxen zijn gemaakt van materialen die zijn goedgekeurd voor gebruik met voedingsmiddelen, ze zijn eenvoudig te reinigen en tevens draagbaar dankzij ingebouwde handvatten en transportaccessoires.

Isoleren

Thermo King Transportkoeling biedt tevens de mogelijkheid uw bestelwagen compleet te isoleren. Iedere vorm van maatwerk is mogelijk, voor elk merk en type bestelwagen. In combinatie met een koelmachine uit de Thermo King V-serie kunt u uw goederen koelen, vriezen, verwarmen of een combinatie hiervan.

FlexiKool

Pech onderweg, koelproblemen 'en route' of wenst u service op locatie? Onder de naam FlexiKool biedt Thermo King drie oplossingen voor flexibele service op locatie. Zo wordt er voorzien in een haal- en brengservice met landelijke dekking, is er service op locatie mogelijk en zijn in de regio Twente en in de noordelijke provincies Groningen, Friesland en Drenthe twee servicetrucks ter beschikking.