Clicky


28 nieuwe LAG bulkopleggers voor Norbert Dentressangle

28 nieuwe LAG bulkopleggers voor Norbert Dentressangle
04-02-2015 16:21 | Trailers | auteur De Redactie

De Belgische bulkwagenexpert LAG Trailers leverde recentelijk 28 bulkopleggerss aan het Franse Norbert Dentressangle. Acht bulkopleggers met een inhoud van 48 m³ gaan suiker vervoeren. De overige twintig exemplaren leggen zich toe op het vervoer van algemene voedingsmiddelen.

De keuze voor ervaring

LAG Trailers staat bekend voor haar betrouwbare opleggers met een hoge slijtvastheid en servicegerichte oplossingen. Dit resulteert in lage life cycle costs.

De bulkwagens worden ingezet voor het ferryverkeer tussen Frankrijk en Groot-Brittannië. LAG Trailers optimaliseerde zijn bulkopleggers al meermaals voor het ferryverkeer van grote Europese vervoerders. In nauwe samenspraak met de Franse vervoerder zijn de achterste steunpootbalken boutbaar ontworpen volgens LAG-richtlijnen. Dit ontwerp verwerkt moeiteloos de zware druk en beperkt de servicetijd.

Europese expansie

De serie bulkopleggers wordt ingezet in Frankrijk en herintroduceert LAG Trailers als bulkspecialist in dit land. Norbert Dentressangle is een belangrijke toevoeging aan het klantenbestand van LAG Trailers en versterkt zo verder de export van de Belgische tankerproducent.