Clicky


CHEP tekent driejarig contract met GranFood in Nederland

CHEP tekent driejarig contract met GranFood in Nederland
27-01-2015 11:15 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

MECHELEN(B) - CHEP, de wereldwijde marktleider in pallet- en containerpoolingservices, heeft recent een driejarig contract getekend met GranFood, een specialist met internationale A-merk levensmiddelen. Binnen de nieuwe overeenkomst zal CHEP pallets leveren voor GranFood’s binnenlandse en internationale stromen in heel Europa, waaronder Nederland, Frankrijk, Italië en Spanje.

GranFood is onderdeel van de Agrolimen Group, leider in de levensmiddelenbranche, en in Nederland vooral bekend door het merk Grand’Italia, het A-merk voor Italiaanse producten in supermarkten. GranFood en CHEP waren ook al partners in het verleden, maar GranFood heeft de afgelopen jaren met andere pallet pooling leveranciers samengewerkt. Nu kiest GranFood wederom voor CHEP vanwege de kwaliteit van hun pallets en CHEP’s uitstekende klantenservice en accountmanagement.

Frank Hofland, Supply Chain Manager bij GranFood: “Wij hebben in het verleden met CHEP gewerkt en zij hebben sindsdien bewezen een efficiënte leverancier te zijn, evenals een van de beste pallet pooling aanbieders in de markt. We zijn blij om weer met hen samen te werken, omdat we moeilijkheden hebben ervaren met de service en producten van de andere pallet pooling bedrijven. CHEP heeft ons altijd geweldige klantenservice geboden; als we problemen hadden waren deze altijd binnen mum van tijd opgelost. Daarnaast biedt CHEP ons kwalitatief hoge pallets, geleverd waar en wanneer nodig, waardoor we ons geen zorgen hoeven te maken over de levering van onze producten. We beschouwen CHEP als een partner die ons helpt met het verlagen van de kosten en het bereiken van onze doelen met betrekking tot duurzaamheid.”

Stefan Apel, Country General Manager bij CHEP Benelux: “Wij zijn erg verheugd om onze samenwerking met GranFood voort te zetten en we kijken ernaar uit om samen met hen te groeien in Nederland en in andere markten in Europa. Wij zijn erg trots om samen te werken met hen en danken GranFood dat ze weer voor CHEP hebben gekozen. We gaan ons volledig inzetten om het hoge service niveau en de kwaliteit te handhaven die ze van ons zijn gewend.”

GranFood is in 1989 opgericht en gespecialiseerd in marketing, sales en distributie van internationale A-merk levensmiddelen binnen de Benelux. GranFood is onderdeel van de Gallina Blanca Star groep, één van Europa’s grootste levensmiddelenbedrijven en actief in Italië, Spanje, Afrika, Rusland en de Benelux. Verschillende merken die onder GranFood vallen zijn Grand’Italia, Ocean Spray, Saitaku, Devos & Lemmens en Ponti. Tot de klanten van GranFood behoren alle grote regionale en nationale supermarktketens, food- en drankengroothandels en cash & carry.