Clicky


Hertoghs Carrosserieën vanaf nu Faymonville importeur

Hertoghs Carrosserieën vanaf nu Faymonville importeur
26-01-2015 09:52 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

ROOSENDAAL - Sinds 2013 is Hertoghs Carrosserieën Nederlands verdeler voor Faymonville’s dochtermerk MAX Trailer. Deze samenwerking bleek een goede zet. MAX Trailer heeft door de hoge en constante kwaliteit in combinatie met een aantrekkelijke prijsstelling in relatief korte tijd een imposante klantenkring opgebouwd.

Hierop voortbordurend wordt de samenwerking met de Belgische fabrikant van zwaar- en speciaal transportmiddelen geïntensiveerd; Hertoghs Carrosserieën is vanaf nu ook Faymonville importeur voor Nederland. De twee bedrijven delen immers eenzelfde klantgerichte filosofie, waarin kwaliteit èn verregaande service en ontzorging de belangrijkste pijlers zijn.

Faymonville, één van de grootste producenten van zwaar transportmaterieel, heeft een zeer gevarieerd en compleet programma bestaande uit aanhangwagens en opleggers met een nuttig laadvermogen van 20 tot circa 2000 ton waarmee iedere vorm van uitzonderlijk transport mogelijk wordt.

Daarnaast beschikt Faymonville over hypermoderne productiefaciliteiten, waarmee men op zeer efficiënte wijze en met een hoge constante kwaliteit opleggers vervaardigd en daarmee een zeer concurrerend product op de markt kan zetten.

Ook loopt Faymonville ver vooruit als het gaat om het bedenken van innovatieve oplossingen op complexe vervoersvraagstukken; denk hierbij bijvoorbeeld aan de vorig jaar geïntroduceerde CombiMAX, waarmee Faymonville de “Trailer Innovation Award” in de wacht sleepte.

Maar ook voor eigen specifieke wensen en eisen is er in het Faymonville productpallet meer dan voldoende ruimte. Dankzij deze flexibiliteit is de klant verzekerd van een transportmiddel dat naadloos aansluit op dagelijkse praktijk.

Hertoghs Carrosserieën heeft haar werkplaats in Roosendaal inmiddels ingericht als servicepunt.