Clicky


H.Essers tekent samenwerkingscontract met IJS Global

H.Essers tekent samenwerkingscontract met IJS Global
23-01-2015 11:19 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

GENK(B) - Ter ondersteuning van haar nieuwe dienst Forwarding & Customs ondertekende H.Essers op woensdag 21 januari een samenwerkingscontract met IJS Global.  

IJS Global, met hoofdkwartier op Schiphol is een wereldwijd actieve speler op het gebied van ondermeer lucht- en zeevracht expeditie en is door middel van 179 kantoren vertegenwoordigd in 80 landen. 

"De ondertekening van dit samenwerkingscontract met IJS Global staat garant voor een kwaliteitsvolle door-to-door dienstverlening in een wereldwijd netwerk van betrouwbare en ervaren agenten", zegt Gert Bervoets CEO H.Essers. "Voor onze klanten wordt het nu mogelijk om van eender waar in de wereld een pakje te versturen . Ons centraal expeditiekantoor in Antwerpen biedt deze wereldwijde diensten aan."

Naast intense samenwerking met IJS Global, werkt H.Essers samen met nog een aantal andere partners waardoor ze haar klanten een wereldwijd dekkend netwerk kan aanbieden. Naast (temperatuurgecontroleerde) zeevracht (zowel in FCL als LCL) en luchtvracht behoort ook de douane-afhandeling door het AEO-certificeerde douane-entrepot tot het standaard servicepakket. 

Deze nieuwe dienst is tevens een verlengstuk van de huidige diensten binnen H.Essers (Warehousing, Transport, Systems & VAS-activiteiten)  waardoor het bedrijf verder evolueert naar een one stop shop voor haar klanten en kan antwoorden op logistieke vraagstukken van waar ter wereld de goederen ook mogen komen of gaan.