Clicky


Eerste Renault Trucks T voor Ata Trans

Eerste Renault Trucks T voor Ata Trans
22-01-2015 09:38 | Renault | auteur De Redactie

AMSTERDAM - Ata Trans uit Amsterdam heeft onlangs een Renault Trucks T in gebruik genomen. De 4x2 trekker heeft 430 pk en wordt ingezet voor het vervoer van containers en in het gesloten oplegger werk op Duitsland en Italië. De goede ervaringen met de Renault Trucks-organisatie en de gunstige prijs-kwaliteit verhouding waren voor Ata Trans redenen voor een Renault-truck te kiezen.

Ata Trans beschikt over tien trucks van meerdere merken waaronder verschillende Renault-trucks. De nu aangeschafte Renault Trucks T betreft uitbreiding van de vloot. Het bedrijf heeft een hoofdkantoor in Amsterdam en vestigingen in Bergen op Zoom en Spierdijk. Ata Trans is gespecialiseerd in pakketvervoer, maar vervoert ook containers en is actief in het gesloten oplegger werk op Duitsland en Italië.

Ata Trans heeft al meerder jaren ervaring met de Renault Trucks-dealer Volvo Group Truck Center in Amsterdam. Directeur Ali Turk is erg te spreken over de samenwerking: “Wij hebben al onze trucks in onderhoud bij Volvo Group Truck Center. Dit bevalt uitstekend. De relatie met de werkplaats en de Renault Trucks-verkoper is uitstekend.”

De nu aangeschafte Renault Trucks T 4x2 trekker beschikt over 430 pk. Deze truck is met alle pakketten uitgerust die Renault Trucks kent op dit model: Fuel Eco pakket, Comfort Drive pakket Comfort Live pakket en Protect pakket. Dit betekent dat opties als Adaptive Cruise Control, Forward Collision Warning en Lane Departure Warning standaard op deze truck zijn geleverd, naast alle andere opties die het rijden en leven in de Renault Trucks T extra comfortabel maken.

Daarnaast was de gunstige prijs-kwaliteit verhouding voor Ata Trans een belangrijke reden om voor een Renault Trucks T te kiezen: “Onze huidige Renault-trucks presteren uitstekend. Wij hadden nog geen Renault Trucks T in onze vloot, maar we hebben er alle vertrouwen in dat ook deze truck het uitstekend gaat doen. Hij oogt goed en met name de in onze ogen zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding sprak ons enorm aan”.