Clicky


Zes vrachtwagenimporteurs klaar voor Transport 2015

Zes vrachtwagenimporteurs klaar voor Transport 2015
20-01-2015 15:15 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

DAF Trucks Danmark en Iveco Danmark voegen zich bij de lijst van exposanten op de transportbeurs die van 19 tot 22 maart wordt gehouden. Daar verkeren ze in het gezelschap van Volvo Trucks, Renault Trucks, Mercedes-Benz Trucks en MAN Truck & Bus en meer dan 200 andere deelnemers.

'In nauwe samenwerking met de twee Deense dealers, ESA en Lastas, en een aantal servicebedrijven tonen we ons sterke productprogramma aan zowel bestaande als potentiële klanten,' vertelt Rita M. Hansen, die verantwoordelijk is voor de marketing bij DAF Trucks Danmark. En ze voegt eraan toe dat het DAF plezier doet om weer terug te zijn op de beurs.

"We verheugen ons op onze deelname aan Transport 2015, waar we kunnen laten zien waarom zoveel nieuwe klanten in 2014 voor een Stralis kozen. Het feit dat Stralis het erg goed doet op Euro 6-brandstof, heeft zich als een lopend vuurtje verspreid. Hij rijdt prettig, heeft een goede wegligging, een laag geluidsniveau en heel veel ruimte van binnen", vertelt algemeen directeur Lars Beck van Iveco Danmark.

Negen tentoonstellingshallen worden er gebruikt voor de Transport 2015, en naast de vrachtwagens zijn er tal van deelnemers uit sectoren als trailers, opbouwen, kranen, renovatie, accessoires, service en nog veel meer. Bovendien heeft het activiteitenprogramma nieuwe initiatieven te bieden, zoals de Opbouw van het Jaar.

Transport 2015, de grootste indoor vakbeurs van Scandinavië voor de transportbranche, vindt plaats in het MCH Messecenter Herning van 19-22 maart 2015.

Foto's

  • B. Kuil
    B. Kuil
  • B. Kuil
    B. Kuil
  • B. Kuil
    B. Kuil
  • Bek en Verburg BV