Clicky


Twee nieuwe Scania's voor VTS Boxmeer

Twee nieuwe Scania's voor VTS Boxmeer
20-01-2015 13:18 | SCANIA | auteur De Redactie

BOXMEER - Met veel trots heeft de Scania vestiging in Gennep de eerste Scania’s afgeleverd bij VTS (Verdijk Transport Services BV) Boxmeer. De R410 trekkers met SCR-only motor presteren uitstekend en de chauffeurs zijn zeer te spreken over het comfort, het rijgedrag en de ruimte in de Topline cabine.

Daarnaast zijn beide trekkers voorzien van een  uitgebreid chauffeurspakket. De 410 pk 13 liter Euro 6 motor heeft in korte tijd een sterke reputatie opgebouwd als een zeer efficiënte krachtbron, die niet alleen garant staat voor een lage CO2 uitstoot, maar ook voor een lage Total Cost of Ownership.

Eerder won de 410 pk motor de prestigieuze Duitse Green Truck Award door op de zware testroute van de magazines Verkehrs Rundschau en Trucker een recordverbruik van slechts 23,29 liter/100 km te noteren. VTS Boxmeer heeft bij de keuze het lage brandstofverbruik, tezamen met het hoge chauffeurscomfort belangrijk mee laten wegen. De Topline cabine biedt riante stahoogte en een onovertroffen werkplek; de ideale cabine voor werken en rusten. Een standairco maakt het comfort voor de chauffeur compleet.

VTS Boxmeer is gespecialiseerd in geconditioneerd transport en is marktleider in farmaceutisch transport. Zij leveren door heel Europa en beschikt in Boxmeer over ruime crossdock warehouses en een coldstore voor de opslag van temperatuurgevoelige producten. Het bedrijf besteedt veel aandacht aan kwaliteit en service. Leveringsbetrouwbaarheid is hiervan een belangrijk onderdeel.