Clicky


Port Community Award gaat internationaal

Port Community Award gaat internationaal
20-01-2015 11:02 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

ROTTERDAM - De twaalf genomineerden voor de vijfde Port Community Award zijn bekend. Daaronder zijn deze keer ook twee bedrijven uit Duitsland en één uit België. De tweejaarlijkse Port Community Award krijgt zo een heus internationaal karakter. Wie wint - en zich dus de beste in (haven)logistieke informatie-uitwisseling mag noemen - wordt bekend tijdens een feestelijke prijsuitreiking op 26 maart 2015. Tot die tijd kan iedereen in de logistieke keten via de website www.award.portbase.com stemmen op zijn of haar favorieten. En dit jaar is de rol van de community een stuk groter dan voorheen!
 
Voor de Port Community Award 2015 zijn de volgende bedrijven genomineerd: uit Duitsland Am Zehnhoff-Söns GmbH en Frankenbach Container Service GmbH, uit België Customs Made Clearance en uit Nederland BCA Intermodal, Barge Terminal Tilburg, Cargill, Jan de Rijk, “K” Line Nederland, Ritra Cargo Holland, RWG / APM Terminals Maasvlakte II, Unifeeder en Zeeland Refinery.


 
De twaalf genomineerden zijn door Portbase verdeeld over vier categorieën. Nieuw in deze editie van de Port Community Award is de grotere rol van de community. In iedere categorie bepalen de vier juryleden en het publiek samen wie de Zilveren Schakel wint. Doorslaggevende beoordelingscriteria voor de vakjury zijn: Actief gebruik van Portbase services, persoonlijke inzet in werkgroepen, innovatiebeleid, ambassadeurschap.

De vakjury kiest vervolgens uit de vier winnaars van de Zilveren Schakel de overall winnaar die naar huis gaat met de Gouden Schakel. Voor de overall winnaar is het criterium ‘Strategisch belang voor de haven’ doorslaggevend.
 
Het stemmen kan tot 26 maart 2015.