Clicky


UPS breidt drie Europese Contract Logistics faciliteiten uit

UPS breidt drie Europese Contract Logistics faciliteiten uit
14-01-2015 11:11 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

AMSTERDAM - UPS kondigt vandaag de uitbreiding aan van drie internationale faciliteiten. Aanleiding is de groeiende vraag van retail- en hightech-klanten. Met de uitbreiding voegt UPS ongeveer 20.000 m2 toe aan zijn wereldwijde supply chain netwerk. De onlangs uitgebreide faciliteiten zijn gelegen in Venlo, Nederland; Krefeld, Duitsland; en Butzbach (nabij Frankfurt am Main), Duitsland.

Recent kondigde UPS al aan de faciliteiten in Noord-Amerika uit te breiden met 110.000 m2. UPS heeft wereldwijd 596 supply chain faciliteiten, met een totale oppervlakte van ruim 3 miljoen m2.

“We blijven het bereik en de capaciteiten van onze Contract Logistics in Europa uitbreiden, zodat we kunnen voorzien in de groeiende vraag van onze B2B en B2C klanten”, aldus Harld Peters, vice president van UPS Contract Logistics Europe. “De investeringen tonen onze continue toewijding om klanten in Europa te bedienen met oplossingen die hen in staat stellen concurrerend te zijn.”

Diensten en mogelijkheden aangeboden in UPS supply chain faciliteiten omvatten: opslag en orderverwerking, voorraadbeheer, transport en management van retourzendingen; aangepaste kitting en verpakking; winkeldisplays; reparatie van belangrijke onderdelen; en levering op dezelfde dag.