Clicky


Transportbedrijf Combinex genomineerd voor Nationale Business Award 2014

Transportbedrijf Combinex genomineerd voor Nationale Business Award 2014
13-01-2015 19:02 | Transport | auteur De Redactie

ZUID-BEIJERLAND - Transportbedrijf Combinex is genomineerd voor de Nationale Succes Award 2014. Recentelijk werd het transportbedrijf door het RTL7 programma de Succes Factor uitgeroepen tot branchevertegenwoordiger in de categorie 'Internationaal transport'.

Vanaf 10 januari 14:00 uur tot en met zaterdag 17 januari 14:00 uur kan er via SMS worden gestemd op transportbedrijf Combinex. De unieke stemmen van elk bedrijf worden geteld, elke stem stelt dus één keer. De vijf bedrijven met de meeste stemmen komen in de finale en maken kans op de Nationale Business Succesaward 2014.

De Succesfactor is een initiatief van het Nationaal Business Succes Award Instituut. Het Nationaal Business Succes Award Instituut heeft als missie: succes stimuleren, kennis over succes delen en succesvolle mensen verbinden. Het Instituut organiseert activiteiten, inclusief de grootste ondernemersprijs van Nederland verbonden aan 'De Succesfactor'.

De Nationale Business Succes Award wordt sinds 2012 jaarlijks toegekend aan het beste bedrijf van Nederland. Op basis van een onafhankelijke selectieprocedure door de nominatiecommissie worden de beste bedrijven per branche voorgedragen als branchewinnaar. De overkoepelende finale-award aan het einde van elke editie gaat gepaard met een geldprijs ter hoogte van 10.000 euro na een spannend verkiezingsjaar onder leiding van het Nationale Business Succes Award Instituut.

Om te stemmen op Combinex stuurt u een SMS met de tekst: NBSA 5137 naar 4422

Kijk hieronder het item over Combinex terug.