Clicky


Renault T 460 SERIE voor Geluk Dodewaard Aardappelen en Transport

Renault T 460 SERIE voor Geluk Dodewaard Aardappelen en Transport
13-01-2015 10:57 | Renault | auteur De Redactie

DODEWAARD - Recentelijk heeft Geluk Dodewaard een nieuwe Renault T 460 in gebruik genomen. De Renault Trucks T 460 4x2 trekker is voorzien van een comfortabele T-cabine. De Trekker is uitgerust met een Optidriver automatisch schakelende versnellingsbak, luchtgeveerde bijrijdersstoel, koelkast en twee bedden, daarnaast heeft de trekker dubbele brandstoftanks en een 100 liter Ad Blue tank, en diverse accessories om de trekker compleet te maken.

"Voor de activiteiten binnen ons bedrijf in de groothandel van agrarische producten, verzorgen wij zelf de transporten en gaan wij uit van goed en betrouwbaar materiaal. De aardappelen en uienhandel zijn onze belangrijkste activiteiten. Onze belangrijkste doelgroep is de traditionele groentewinkel en de modernere landwinkels", meldt het bedrijf.

De Renault T 460 serie is aangeschaft ter vervanging van de Renault Magnum van bouwjaar 2005.

"Met deze Renault Magnum hebben wij altijd naar alle tevredenheid gereden. Wij, als familie Geluk, zijn al zo’n dertig jaar trouwe klant bij Van Mourik Tiel B.V. Ook in de aanloop naar aanschaf van deze nieuwe trekker klopten we bij van Mourik Tiel B.V. aan. Wij zijn erg tevreden over de service en gaan vol vertrouwen de komende jaren rijden met deze nieuwe Renault T 460 serie."