Clicky


Den Otter Transporten SQAS gecertificeerd

Den Otter Transporten SQAS gecertificeerd
08-01-2015 11:02 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

BARENDRECHT - In december 2014 heeft bij Den Otter Transporten de audit plaatsgevonden in het kader vanSQAS (Safety and Quality Assessments Systems). De audit vindt plaats op basis van een uitgebreide checklist opgesteld volgens de eisen van CEFIC (European Chemical Industry Council).

De uitslag van de audit was dat Den Otter Transporten voldeed aan deze eisen door het transport van (chemische) goederen op een veilige, kwalitatief goede en voor het milieu juiste manier uit te voeren. 

Het vervoer van ADR goederen bestaat uit zowel stukgoed als (bulk)-containertransport  naar diverse bestemmingen in de Benelux en op de middelange afstand.

Den Otter Verhuizingen en Transporten bestaat sinds 1913. In die ruim honderd jaar is Den Otter uitgegroeid van een bodedienst met paard en wagen naar een modern bedrijf met een aparte verhuis- en transportafdeling. Den Otter Transporten verzorgd ook  vers gerelateerd transport van onder andere AGF, vlees en bloemen/planten. Den Otter Verhuizingen is al jarenlang (een prominent) Erkend Verhuizer. Naast particuliere verhuizingen behoren ook kantoorverhuizingen en archiefopslag tot het dienstenpakket van Den Otter

Inmiddels is de vierde generatie Den Otter aangetreden en werd in 2009 een nieuwe locatie betrokken aan de Fennaweg  inclusief een opslagloods voor ruim 200 20ft containers voor inboedel- en archiefopslag met een geheel beveiligd en afgesloten parkeerterrein.