Clicky


Alberto Stegeman in actie voor Bos Transport Service uit Weesp

Alberto Stegeman in actie voor Bos Transport Service uit Weesp
02-01-2015 10:26 | Criminaliteit | auteur De Redactie

AMSTERDAM - Maandag 5 januari start het tweede seizoen van Onopgeloste Zaken bij SBS6, een programma waarbij Alberto Stegeman en zijn team mensen helpen om hun onopgeloste zaak op te lossen.

In de eerste aflevering helpt Alberto transporteur Jan Bos, eigenaar van Bos Transport Service uit Weesp. Hij deed aangifte van verduistering van grote koelsystemen, die eigenlijk bij een klant afgeleverd hadden moeten worden. De spullen liggen opgeslagen op een nabijgelegen terrein van de broer van een ex-werknemer.

Helaas reageert de politie naar het idee van gedupeerde Jan niet adequaat genoeg, waarop hij de hulp inschakelt van Alberto. Alberto gaat langs bij de ex-werknemer en voert de druk op bij de politie om de spullen op te halen.

In het programma Onopgeloste Zaken gaat het veelal om mensen die aangifte hebben gedaan en er met politie en justitie niet uitkomen. Daarbij gaat het om schrijnende zaken als diefstal, oplichting en fraude. Onopgeloste Zaken stelt alles in het werk om deze slachtoffers bij te staan. Via eigen onderzoek, reconstructies, nieuwe getuigen, bewakingsbeelden en specialisten proberen zij een doorbraak te forceren in de dossiers.

Onopgeloste Zaken is vanaf maandag 5 januari om 21.30 uur te zien bij SBS6.