Clicky


125 nieuwe Scania R410 en R450 voor Scania Rental Benelux

125 nieuwe Scania R410 en R450 voor Scania Rental Benelux
22-12-2014 09:52 | SCANIA | auteur De Redactie

BREDA - Scania Rental Benelux vernieuwt op grote schaal de huidige huurvloot. Op deze manier stromen veel nieuwe trekkers met de zuinige 410 pk en 450 pk SCR-only motor de huidige vloot in en profiteren de klanten van de lage brandstofkosten.

In België gaat het om 40 en in Nederland om 85 nieuwe trekkers. Alle trucks komen in diverse uitvoeringen beschikbaar. De beide nieuwe motoren hebben in korte tijd een sterke reputatie opgebouwd vanwege het lage brandstofverbruik. Met de nieuwe voertuigen stelt men de klanten in de gelegenheid optimaal te profiteren van dit voordeel. De eerste nieuwe trekkers zijn reeds in de vloot in gebruik genomen.

De nieuwe voertuigen kennen een brede diversiteit aan uitvoeringen: ADR, hydrauliekvoorziening, extra lage chassis en verschillende cabines gecombineerd met de beide motorvarianten. Voor vrijwel alle transporttoepassingen kan de vloot voorzien in een vrijwel pasklare oplossing.

Scania Rental Benelux coördineert door de hele Benelux de inzet van de huurvloot. De inzet van de huurvoertuigen loopt via één van de 51 geautoriseerde Scania-dealers door de gehele Benelux. Dat betekent dat de trucks opgehaald en weer ingeleverd kunnen worden bij de vertrouwde dealervestigingen.

Uiteraard wordt de vloot vanuit de werkplaats optimaal onderhouden zodat een snelle en probleemloze inzet gegarandeerd is. Scania Rental biedt huurmogelijkheden van een dag tot en met een jaar; voor langere huurperiodes wordt op maat een offerte gemaakt. Ook wanneer, na een langere huurperiode, de klant het betreffende voertuig wil overnemen, kan een passende offerte worden gemaakt.