Clicky


Fietsster (14) overleden na aanrijding in Enschede

Fietsster (14) overleden na aanrijding in Enschede
20-12-2014 11:10 | Ongevallen | auteur De Redactie

ENSCHEDE - Het 14-jarige meisje dat gisteren, vrijdag 19 december, zwaargewond raakte bij een aanrijding op de kruising Kuipersdijk/Wooldriksweg is vrijdagnacht overleden, meldt de politie. De afdeling Verkeersongevallen Analyse onderzoekt de toedracht van het ongeval. Zij vraagt getuigen zich te melden.

Vrijdagmorgen rond 08.30 uur rijdt een 37-jarige Enschedese automobiliste over de Kuipersdijk in de richting van de Singel. Op de kruising met de Wooldriksweg komt zij door nog onbekende oorzaak in aanrijding met een 14-jarige Enschedese op de fiets. Het 14-jarige meisje raakt bij de aanrijding zwaargewond en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een 14-jarige jongen die bij het meisje is wordt niet geraakt.

De afdeling Verkeersongevallen Analyse onderzoekt de toedracht. Een sporenonderzoek en een onderzoek aan de voertuigen maken hier deel vanuit. Tevens vraagt het onderzoeksteam of er getuigen zijn van de aanrijding die iets meer duidelijkheid kunnen geven van de toedracht. Zij worden verzocht te bellen met de politie.