Clicky


Twee nieuwe DAF CF bakwagens voor Jongeneel Transport

Twee nieuwe DAF CF bakwagens voor Jongeneel Transport
11-12-2014 09:56 | DAF | auteur De Redactie

VALKENBURG - Anton van der Niet, verkoper bij BLOM-DSW, overhandigde de DAF bakwagens aan Ruud en Ard Jongeneel, beide directeur van Jongeneel Transport in Valkenburg.

De twee DAF CF 290 FA bakwagens zijn uitgerust met de 10,8 liter PACCAR MX-11 motor, een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, licht metalen Alcoa velgen, een sterke bumper van gegalvaniseerd staal en halogeen koplampen van onbreekbaar Lexan, gecombineerd met Day Time Running Lights voor uitstekend zicht overdag. De comfortabele cabine is voorzien van een Luxury Air chauffeursstoel met stoelverwarming, standkachel en automatische temperatuurregeling.

Veiligheidssystemen zoals Adaptive Cruise Controle (ACC), Forward Collision Warning (FCW), Advanced Emergency Braking System (AEBS), Lane Departure Warning System (LDWS), Electronic Vehicle Stability Control (VSC) en een front- en zijzichtcamera systeem van Orlaco ondersteunen de veiligheid van de chauffeur en medeweggebruikers. De opbouw is van Eurotank Kalkar in Duitsland.

Medio december worden nog vier super zuinige en milieuvriendelijke trekkers door BLOM-DSW afgeleverd, waarvan twee CF trekkers en twee XF trekkers.

Jongeneel Transport ontving onlangs niet alleen de Lean and Green Award, maar eerder al het certificaat ‘Duurzaam op weg’.

Als je continu de verantwoording neemt voor kwaliteit en veiligheid, komt er een moment dat dit wordt beloond. Enkele maanden voor de uitreiking van de Lean and Green Award is door Profile Tyrecenter Nooteboom het ‘duurzaam op weg’ certificaat uitgereikt, vanwege het duurzame aankoopbeleid dat Jongeneel Transport voert op het gebied van vrachtwagenbanden.

Kenmerkend voor dit familiebedrijf zijn de betrokkenheid, de daadkracht, het enthousiasme en het continu streven naar kwaliteit, waarmee dagelijks het verschil wordt gemaakt in de transportwereld. De onderneming, waarbij de nadruk ligt op het vervoer van gevaarlijke stoffen (90%), zet zich dagelijks in voor een milieuvriendelijk wegtransport. Dit zit in het DNA van het bedrijf. De visie zegt genoeg: Het verschil zijn in de transportsector, voor een duurzame toekomst! 

Ard Jongeneel is zeer tevreden over de samenwerking met de dealer BLOM-DSW. Er zijn korte lijnen, een snelle en zeer goede service en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Het onderhoud wordt door de dealer verzorgd.