Clicky


Bram van Tuyl helpt met nieuwe trailer Villa Pardoes

Bram van Tuyl helpt met nieuwe trailer Villa Pardoes
09-12-2014 10:03 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

GAMEREN - Bram van Tuyl koel- en vriestransport heeft onlangs een nieuwe schmitz trailer met een hyper moderne schmitz koeler aangeschaft. De trailer is geheel in de reclame van Villa pardoes.

Naast een trailer met Kika reclame en een trailer met KWF reclame is dit de derde in rij.

Richard van tuyl: "Wij dragen Villa Pardoes een warm hart toe. Binnen ons dorp wordt komende zomer voor de vijfde keer een Villa Pardoes-dag georganiseerd, waarbij de opbrengst volledig naar Villa Pardoes gaat. Reeds 4 jaar is het gelukt om een dusdanig bedrag te sponsoren, dat we de Villa één week voor acht gezinnen kunnen sponsoren."

"In mijn hoedanigheid als organisator ben ik eens in de Villa geweest en sindsdien is mijn enthousiasme voor het werk van deze stichting gegroeid. Het idee om een trailer te bestickeren met reclame voor Villa Pardoes werd door de stichting Villa Pardoes zeer enthousiast ontvangen. Een rijdend reclamebord, het gehele jaar door; we zijn trots dat we met elkaar deze trailer hebben kunnen realiseren!"

Deze nieuwe trailer is de eerste van tien trailers die zijn aangeschaft door Bram van Tuyl. Daarnaast heeft Bram van Tuyl ook twee Scania's, twee Daf's en twee MAN's aangeschaft.