Clicky


DB Schenker en SportsTechnology Club werken samen aan ontwikkeling van de internationale sport business

DB Schenker en SportsTechnology Club werken samen aan ontwikkeling van de internationale sport business
05-12-2014 10:21 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

BRUSSEL - Schenker nv en de SportsTechnology Club hebben een partnerovereenkomst getekend om meer synergieën te identificeren en te creëren voor de ontwikkeling van hun internationale sport business. De SportsTechnology Club is een gezamenlijk initiatief van Agoria, de federatie van meer dan 1700 technologiebedrijven in België, en het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité. Als markleider in logistiek voor beurzen, tentoonstellingen en sportevenementen is DB Schenker reeds enkele decennia lang de officiële logistieke partner tijdens verscheidene sportwedstrijden over de hele wereld.

Eén belangrijk voorbeeld is de lange traditie van het engagement van DB Schenker voor de Olympische Spelen: van de Olympische Spelen van München in 1972 tot de recentste Olympische Winterspelen in Sochi.

"Wij zijn ervan overtuigd dat ons nieuw partnerschap een sterk, winnend team vormt voor wereldwijde sportevenementen. Daarom zijn wij zeer enthousiast over de samenwerking met de SportsTechnology Club", verklaart Annegret Müller, Fairs & Events Manager van DB Schenker in België.

"Dit weerspiegelt onze interesse in het samenwerken met bedrijven die onze visie van globale uitbreiding delen."

Door de samenwerking met Agoria's SportsTechnology Club kan Schenker nv de specifieke logistieke noden identificeren van elk lid, van de voorplanningfase tot de verwezenlijking van elk sportevenement.

Naast het samenbrengen van Belgische technologische bedrijven gefocust op de internationale sportscène, zorgt de SportsTechnology Club voor bedrijfsinformatie, een verhoogde visibiliteit en biedt zij effectieve steun in het grijpen van internationale business opportuniteiten.

"Dankzij onze schakelrol tussen de SportsTechnology Club en het grote wereldwijde netwerk van DB Schenker kunnen wij een onberispelijke opvolging garanderen voor elke behoefte en individueel, hands-on en professioneel logistiek advies verstrekken", voegt Annegret Müller toe.

"Dit is een meer effectieve aanpak voor het uitvoeren van de projecten van elk lid."

"Wat betreft de uitgebreide wereldwijde expertise in logistiek van grote sportevenementen van DB Schenker nv, zijn zij de ideale partner voor ons. Dit akkoord is een voorbeeld van hun toewijding aan de ontwikkeling en toepassing van gespecialiseerde logistieke concepten op maat van de speciale noden van onze leden", zegt Sylvie Kedzierski, Business Development Manager van Agoria's SportsTechnology Club.

Schenker nv, een van de meest vooraanstaande leveranciers van geïntegreerde logistieke diensten in België, opereert vanuit Antwerpen en stelt 680 personen te werk in acht vestigingen: Antwerpen, Brussel, Eupen, Mechelen, Zwevegem, Willebroek, Zaventem en Zeebrugge. DB Schenker Logistics levert wereldwijde diensten aan de industrie en de handel door een geïntegreerde combinatie van wegvervoer, luchtvracht, zeevracht, contractlogistiek en supply chain management.