Clicky


Nieuwe IVECO Trakker 8x6 voor G. van Dijk BV uit Hilversum

Nieuwe IVECO Trakker 8x6 voor G. van Dijk BV uit Hilversum
03-12-2014 10:01 | Iveco | auteur De Redactie

HILVERSUM - Onlangs heeft IVECO Schouten Utrecht een nieuwe IVECO Trakker afgeleverd aan G. van Dijk BV uit Hilversum. De IVECO Trakker is opgebouwd in een 8x6 configuratie met triple-stel waarvan de achterste twee assen aangedreven en de voorste hefbaar. Op het chassis zijn een HYVA haak-arm en laadkraan gemonteerd.

G. van Dijk BV is opgericht in 1928. Met ruim 85 jaar ervaring heeft het bedrijf uit Hilversum zich weten te bewijzen als specialist op het gebied van grondverzet, sloopwerken en hoor- en zaagtechnieken. Daarnaast kunnen bedrijven en particulieren bij G. van Dijk BV terecht voor levering van zand en grond, het huren van verschillende machines of een container.

Het nieuwste voertuig van G. van Dijk BV uit Hilversum is een IVECO Trakker in 8x6 configuratie. De achterste twee assen van het triple-assenstel zijn aangedreven, de voorste hefbaar. De opbouw bestaat uit een laadkraan en een haak-armsysteem van het merk Hyva. Deze zijn door HSW uit Weesp  opgebouwd. De IVECO Trakker is uitgevoerd in het geel, de kleur van het complete wagenpark van G. van Dijk BV.

De IVECO Trakker is voorzien van een FPT Cursor 13 dieselmotor met een vermogen van 410 pk en 2100 Nm koppel. De motor is gekoppeld aan een EuroTronic semi-geautomatiseerde versnellingsbak met 12 versnellingen. De Euro-VI emissienorm wordt bereikt door middel van het Hi-eSCR-systeem, zonder gebruik te maken van uitlaatgasrecirculatie. Dit zorgt voor een schonere verbranding, lager brandstofverbruik en een langer onderhoudsinterval. IVECO maakt in de gehele zware range Euro-VI voertuigen gebruik van het Hi-eSCR-systeem zonder EGR en is hiermee uniek.

De nieuwe IVECO Trakker 8x6 werd aan G. van Dijk BV afgeleverd door IVECO Schouten Utrecht. IVECO Schouten is officieel dealer van IVECO en Fiat Professional bedrijfswagens. Vanuit 10 vestigingen in West-, Midden-, Oost- en Zuid-Nederland biedt Schouten een totaalpakket van sales, after-sales, financiering, R&O-contracten, vervangend vervoer, 24-uurs pechhulp en specifieke technische oplossingen.

Foto's

  • Wempe Transport
  • Wempe Transport
  • Voets Transport
  • Voets Transport