Clicky


Eén van de eerste DAF CF 8x2 bakwagens met een luchtgeveerde tridem voor Uitenhage Verhuur

Eén van de eerste DAF CF 8x2 bakwagens met een luchtgeveerde tridem voor Uitenhage Verhuur
02-12-2014 13:21 | DAF | auteur De Redactie

EINDHOVEN - Het was een belangrijke gebeurtenis; Jos Braakman, Account Manager bij BLOM-DSW, overhandigde de sleutels van één van de eerste DAF CF met tridem aan Kees van Winden, Wagenparkbeheerder bij Uitenhage Verhuur.

De nieuwe DAF is een CF 440 FAQ, uitgevoerd met de 10,8 liter PACCAR MX-11 motor met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak voorzien van FastShift, EcoRoll en Hill Start Aid functies, MX Engine Brake en motor PTO. Om een extra hoog draagvermogen op de achterassen te realiseren bij het transport van zware containers en afzetbakken, is de CF Euro 6 bakwagen met tridem assen uitgevoerd.

Het tridem is samengesteld uit een gestuurde 8 tons voorloopas, een aangedreven 13 tons achteras en een 7,5 tons gestuurde naloopas. Deze samenstelling zorgt voor een uitstekende wendbaarheid. De nieuwe CF is uitgevoerd met een 25 tons  VDL S.25.6600 haakarm-systeem geleverd door Bevako. De comfortabele cabine is de ideale werkomgeving voor de chauffeur met onder andere een geheel nieuw dashboard en de DAF Driver Performance Assistant (DPA).

De vloot van Uitenhage bestaat uit onegveer 85 voertuigen, waarvan ongeveer 80 van het merk DAF.

Het familiebedrijf zorgt met zes gemotiveerde medewerkers voor de verhuur van reinigingsvoertuigen; van veegmachines, vuilniswagens met of zonder kraan, haakwagens met of zonder kraan, containerwagens, strooiwagens tot veegmachines. Voor gladheidbestrijding beschikt Uitenhage over diverse strooivoertuigen die Uitenhage ook verhuurt. Of het voor de huur van een dag is, of voor een langere periode, Uitenhage Verhuur zorgt voor een perfect voertuig, afgestemd op de behoefte van de klant. Het afzetgebied is voornamelijk de Randstad, maar ook worden de voertuigen regelmatig landelijk ingezet. Uitenhage Verhuur is een uitstekend service gerichte onderneming, waarbij het milieu hoog in het vaandel staat, en is ISO gecertificeerd en RDW erkend.

De directie, Paula en Anneke Post en wagenparkbeheerder Kees van Winden, zijn zeer tevreden met de dealer BLOM-DSW. Korte lijnen, een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en een snelle goede service, zijn de belangrijkste pluspunten van de dealer.