Clicky


PostNL bezorgt dinsdag 1 miljoen pakketten

PostNL bezorgt dinsdag 1 miljoen pakketten
02-12-2014 10:08 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

DEN HAAG - Dinsdag bezorgen de pakketbezorgers van PostNL voor het eerst een recordaantal van 1 miljoen pakketten. Sinterklaas winkelt meer en meer online en op dit moment draaien de pakketbezorgers en de sorteercentra op volle sterkte.

Er wordt dag en nacht doorgewerkt om de extra pakketten in de decemberperiode goed en snel af te leveren bij de klanten. ‘Dit is een mooie mijlpaal waar ik trots op ben. We bezorgen vandaag bij ongeveer 1 op de 7 huishoudens in ons land een pakket’ zegt algemeen directeur PostNL Pakketten Gerrit Mastenbroek.

We weten dat we in de laatste 6 weken van het jaar zo’n 30-35% meer pakketten bezorgen dan in de rest van het jaar. Populaire afzenders op dit moment zijn: Bart Smit, bol.com en Intertoys.

PostNL verwacht de komende weken nog een aantal keren de 1 miljoengrens te overschrijden. We verwerken de pakketten in de 19 sorteercentra, verspreid over het hele land. Naast de vaste medewerkers werken er in deze weken een paar honderd extra medewerkers . Gisteravond en vannacht zijn de 1 miljoen pakketten in ongeveer 700 trailers naar het sorteercentrum gebracht waar ze vanmorgen door onze pakketchauffeurs worden ingeladen.

Veel bussen rijden in deze drukke maand 2 ritten op een dag, vanzelfsprekend met wisselende chauffeurs. In december bezorgen we voor onze klanten, naast de vroege bezorging en de reguliere bezorging, inclusief de zondag, ook op alle weekdagen in de avonduren.

Foto's

  • J.Roeland
    post nl
  • J.Roeland
    post nl