Clicky


Twee nieuwe Renault T Trucks voor Nirotrans

Twee nieuwe Renault T Trucks voor Nirotrans
02-12-2014 09:51 | Renault | auteur De Redactie

MALLE(B) - Nirotrans heeft opnieuw zijn vertrouwen aan Renault Trucks geschonken door twee 'T'-voertuigen in zijn wagenpark op te nemen. Aan de basis van deze beslissing liggen de talrijke troeven van de paradepaardjes van het Franse gamma, met name het comfort en het verbruik.

Nirotrans is een familiebedrijf met zeer uiteenlopende activiteiten dat in 1988 in het Belgische Malle is opgericht. De werkzaamheden variëren van koeltransport tot opslag, via containervervoer, spoedleveringen, conventioneel en uitzonderlijk vervoer, luchtvracht en ADR-transport.

Het wagenpark telt 65 voertuigen waaronder acht Renault Trucks. De laatste twee aanwinsten zijn T 480 Highline. Roby Vissenberg, de grondlegger van de onderneming, verklaart ons zijn keuze: "Na vergelijking met alle nieuwe Euro 6-voertuigen van de andere merken hebben wij voor de Renault Trucks T gekozen. De 'T' wist ons vooral te overtuigen op het vlak van comfort en verbruik. Daarnaast onderscheidt het Franse gamma zich door zijn prijs-kwaliteitverhouding en zijn imago."

De twee nieuwe 'T'-voertuigen worden ingezet voor het containervervoer en het luchtvrachtverkeer. De andere zijn voor spoedleveringen bestemd. Garage Noyens is de vaste dealer van Nirotrans voor Renault Trucks-voertuigen. "Een dealer waar je altijd heel vriendelijk ontvangen wordt en die een uitstekende service verleent", benadrukt Roby Vissenberg.

International Truck of the Year 2015

Voor Roby Vissenberg is het imago dat deze voertuigen uitstralen, een van de troeven van het Franse merk. Met het aureool van de titel 'International Truck of the Year 2015' zet de Renault Trucks T dit imago nog meer in de verf: "Ik vind dat deze titel verdiend is. Bovendien maakt hij indirect reclame voor ons bedrijf", verduidelijkt Roby Vissenberg graag.