Clicky


Nieuwe vestiging voor Nijwa Groep in Hengelo

Nieuwe vestiging voor Nijwa Groep in Hengelo
28-11-2014 17:24 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

HENGELO - Om nog pro-actiever en klantgerichter op de veranderingen in de markt te anticiperen bouwt Nijwa Groep een nieuwe vestiging op het bedrijventerrein Westermaat de Veldkamp, op de grens van Hengelo en Borne. Nijwa Groep heeft negen vestigingen in het noorden en oosten van Nederland en is officieel Volvo Trucks dealer, Renault Trucks servicedealer en dealer voor Renault Trucks lichte bedrijfswagens. De bouw start in januari 2015.

In de keuze voor het bedrijventerrein Westermaat Veldkamp staat de klant centraal. Met een centrale ligging in Twente en bij het knooppunt A35 en de A1 is de nieuwe vestiging makkelijk te bereiken voor iedereen. Een strategische locatie voor de klanten van Nijwa Groep waar efficiency een belangrijke factor is.

Ook bij de invulling van de nieuwe vestiging staan de wensen van klanten en medewerkers voorop. Met een efficiënte inrichting van de werkplaatsen, voorraadruimtes en kantoren wordt er voor gezorgd dat er de best mogelijke service aan trucks, trailers en bestelwagens wordt geboden.

Renault Trucks en Volvo Trucks samen in één pand

Begin 2013 heeft Volvo Group Trucks besloten om de dealernetwerken van Volvo Trucks en Renault Trucks te integreren. Door deze integratie wil Volvo Group landelijk onder andere de kwaliteit van de dienstverlening aan de gezamenlijke klanten verbeteren. De nieuwe Nijwa-vestiging op Westermaat De Veldkamp wordt dan ook een volledige Dual Brand vestiging waarin de Nijwa Volvo Trucks vestiging uit Oldenzaal en Nijwa Renault Trucks vestiging uit Hengelo (voormalig Peters Bedrijfswagens) samenkomen.

In het nieuwe pand wordt het Nijwa Total Truck concept verder uitgerold met activiteiten zoals onder andere de verkoop van Volvo trucks, Renault lichte bedrijfswagens, verhuur van vrachtwagens, APK en truck- en traileronderhoud.

Daarnaast krijgt de nieuwe vestiging ook een groot parkeerterrein voor de verkoop van gebruikte vrachtwagens. Nijwa Used Trucks is in Oldenzaal uit haar jas gegroeid. En met een makkelijk te bereiken plek langs de A1 en A35 staan ook de internationale klanten van Nijwa Groep centraal in de keuze voor de locatie van de nieuwe vestiging.