Clicky


Twee IVECO Stralis Hi-Way voor Hoogendoorn Transport BV

Twee IVECO Stralis Hi-Way voor Hoogendoorn Transport BV
28-11-2014 13:58 | Iveco | auteur De Redactie

ZWIJNDRECHT - Recentelijk heeft Hoogendoorn Transport BV uit Zwijndrecht twee nieuwe IVECO Stralis Hi-Way trekkers in gebruik genomen.

IVECO Schouten vestiging Spijkenisse leverde de voertuigen af. De 420pk sterke IVECO’s zijn een uitbreiding van het wagenpark (voornamelijk Scania) van het transportbedrijf uit Zwijndrecht.

Hoogendoorn Transport BV is in 1957 opgericht in 1957. Het bedrijf is gevestigd in Zwijndrecht en vervoert voornamelijk zeecontainers door geheel Europa.

Hoogendoorn Transport BV heeft zich gespecialiseerd in het transport van ADR-containers. Het moderne wagenpark van ongeveer 30 VLG-gekeurde trekkende eenheden en een 40-tal VLG-gekeurde containerchassis zijn zo uitgerust dat deze voor elke transportklus inzetbaar zijn.

IVECO Stralis Hi-Way

Hoogendoorn Transport BV uit Zwijndrecht kiest voor het eerst voor het merk IVECO en de Stralis. De nieuwe trekkers hebben een 420pk sterke Cursor 11 dieselmotor aan boord met 1900Nm koppel. De trekkers zijn uitgerust met een PTO voor de aandrijving van de compressor. De keuze is gevallen op de IVECO Stralis, mede door de gunstige TCO (Total Costs of Ownership) en de positieve indrukken van de chauffeurs.

De twee IVECO Stralis Hi-Way trekkers zijn opvallend uitgevoerd in de herkenbare huisstijl van Hoogendoorn Transport BV. Net als op de rest van het wagenpark is op de zijkant van de cabine het familiewapen van de familie Hoogendoorn zichtbaar. IVECO-dealer Schouten is trots op de levering van de trucks en de samenwerking met Hoogendoorn Transport BV.

IVECO Schouten

De Schouten vestiging in Spijkenisse leverde de twee IVECO Stralis Hi-Way trekkers af aan Hoogendoorn Transport BV. IVECO Schouten is dealer van IVECO en Fiat Professional bedrijfswagens. Vanuit 10 vestigingen in West-, Midden-, Oost- en Zuid-Nederland biedt Schouten een totaalpakket van sales, after-sales, financiering, R&O-contracten, vervangend vervoer, 24-uurs pech hulp en specifieke technische oplossingen.