Clicky


Keurmerk Transport & Logistiek voor Van den Top Transporten BV

Keurmerk Transport & Logistiek voor Van den Top Transporten BV
28-11-2014 09:58 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

LUNTEREN - Van den Top Transporten is opgericht in 1973 en gevestigd in Lunteren, Gelderland. Betrouwbaarheid is, vogens TLN, de belangrijkste pijler onder het bedrijf. Opdrachtgevers waarderen ook de gespecialiseerde vormen van dienstverlening, zoals transport van staalconstructies, auto’s met montagekraan en zeecontainer transport.

Van den Top heeft ook zeven autokranen voor het plaatsen van glas. Door de speciale ‘glasjib’ is het mogelijk om glas door het kozijn heen te steken en binnenbeglazing te plaatsen.

Voor Jan Schimmel was het keurmerktraject een goede ervaring. Het kost natuurlijk wel veel tijd en schrijfwerk, niet zijn favoriete activiteit. De grootste winst is dat processen en activiteiten nu goed omschreven zijn, zodat er duidelijkheid is in het bedrijf en werkzaamheden en activiteiten makkelijker kunnen worden overgenomen. Dit past ook goed bij de korte communicatielijnen en een hardwerkende, no-nonsense cultuur van Van den Top.

Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met aandacht voor onder andere communicatie, duurzaamheid, interne processen en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Houders van het Keurmerk Transport & Logistiek maken structureel werk van thema’s als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago.