Clicky


Nieuwe, geautomatiseerde wasstraat bij KTTC in Nisse

Nieuwe, geautomatiseerde wasstraat bij KTTC in Nisse
26-11-2014 09:52 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

NISSE - Eind 2013 werd KTTC (Kraker Truck & Trailer Care) in Nisse getroffen door een verwoestende brand. De truckwerkplaats en de wasstraat werden volledig in de as gelegd. Nu, bijna een jaar na dato, staan op de plek van de brand een nieuwe, met de laatste technieken uitgeruste werkplaats en een volledig geautomatiseerde wasstraat.

Automatische wasstraat voor inwendige reiniging

De nieuwe wasstraat bij KTTC in Nisse werkt volledig automatisch en reinigt de voertuigen ook inwendig. Het volledig automatische proces heeft verschillende voordelen, met als belangrijk punt de veiligheid. Het inwendig reinigen van met name onderlossers kon onveilig zijn: de schuine wanden en scherpe delen maakten het reinigen van de binnenzijde van de voertuigen tot een lastige en niet ongevaarlijke klus. Met de nieuwe installatie is het mogelijk om op een veilige en verantwoorde manier de onderlossers ook inwendig te reinigen.

De wasstraat is 45 meter lang. Dit houdt in dat ook LZV's door deze wasstraat kunnen en dat bij voertuigen met een standaardlengte er twee tegelijk binnen kunnen. Dat laatste zorgt dat de wachttijden bij KTTC in Nisse tot een minimum zijn beperkt.

De wasstraat in Nisse is van maandag tot en met donderdag geopend van 8 - 17 uur, op vrijdag van 8 - 20 uur en op zaterdag van 7 - 13 uur. In overleg kunnen voertuigen ook buiten deze openingstijden worden gewassen.

Bij KTTC kunnen alle soorten voertuigen, zoals schuifvloertrailers, bulktrailers, kippers, onderlossers etc., worden gecleand. Daarnaast zijn ook bussen, caravans en campers welkom in de wasstraat van KTTC in Nisse.

Werkplaats

KTTC voert in de volledig uitgeruste werkplaats en met een kundig team onderhouds- en (schade)reparatiewerkzaamheden uit aan alle soorten en merken trucks en trailers.