Clicky


Bergen op Zoom en Darvi werken samen aan promotie ligging Bergen op Zoom

Bergen op Zoom en Darvi werken samen aan promotie ligging Bergen op Zoom
21-11-2014 19:17 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

BERGEN OP ZOOM - De gemeente Bergen op Zoom en transportbedrijf Darvi trekken in het kader van citymarkting samen op om de strategische ligging van de stad landelijk meer bekendheid te geven.

Sinds vrijdag 21 november rijden zeven vrachtwagens van transportbedrijf Darvi met een bestickerde achterkant door het land. Op de achterzijde van de vrachtwagens wordt de gunstige locatie van Bergen op Zoom gepromoot.

Wethouder Ton Linssen, Citymarketing, en Dominique Elegeert, directeur Darvi, onthulden op vrijdag 21 november de bestickerde vrachtwagens op het Darvi-terrein aan de Blankenweg. Aanleiding om de vrachtwagens te voorzien van een dergelijke vorm van promotie is de opening van de snelweg A4. Die staat gepland op 24 november. Door het nieuwe stuk A4 kan Bergen op Zoom zich nog meer profileren als de logistieke hotspot tussen Antwerpen en Rotterdam.

Perfecte vestigingslocatie

Omdat de vrachtwagens van Darvi door heel Nederland rijden, ziet wethouder Ton Linssen hier een uitstekende mogelijkheid om Bergen op Zoom meer (landelijk) te promoten. “Bergen op Zoom ligt ideaal, halverwege Rotterdam en Antwerpen. Door de A4 wordt de stad nog beter bereikbaar. Dat maakt Bergen op Zoom tot een perfecte vestigingsplaats voor zowel personen als voor bedrijven.”