Clicky


GT Radial introduceert twee nieuwe banden

GT Radial introduceert twee nieuwe banden
20-11-2014 09:51 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

OUD-BEIJERLAND - De lancering van nieuwe producten blijft zich bij GT Radial in een snel tempo opvolgen. Echter, er wordt geen nieuw type band in het leveringsprogramma opgenomen, nadat deze uitgebreid is getest en geschikt bevonden is voor de Europese markt.

De GSW226 winterband

Zo ook de nieuwe GSW 226 winterband voor de stuuras. Voor GT Radial is dit de eerste winterband voor bedrijfswagens, die in zijn leveringsprogramma opgenomen wordt en voorzien is van een berg- en sneeuwvlok markering ( 3PMSF). De GT Radial GSW226 winterband biedt uitstekende prestaties in barre winterse omstandigheden, zowel op sneeuw, ijs als op zeer natte ondergrond en kan zijn kwaliteit ook bewijzen op trailers in extreem weer.

De brede schoudergroef draagt bij aan een optimale stabiliteit en een prima handling. De GSW226 heeft een nieuwe geavanceerde rubbersamenstelling, speciaal ontwikkeld voor een bijzonder lange levensduur in combinatie met uitstekende rijeigenschappen. Deze nieuwe band is direct leverbaar in de afmeting 385 / 65R22 158L 160J. Andere afmetingen zullen de komende maanden volgen.

De GTL925 trailerband

De GT Radial GTL 925 is een nieuwe generatie banden voor lange afstand transport, met name ontworpen voor moderne mega trailer configuraties met een hoogte van drie meter en meer. De band heeft een opvallend breed zeven ribs profiel. Het geoptimaliseerde contour met bijhorende loopvlakgeometrie zorgt voor een uitzonderlijk regelmatig slijtagepatroon, lage geluidsemissie en een verminderde rolweerstand.

Het robuuste karkas is goedc te herprofileren en vernieuwbaar. De brede schouderribben van dit product bieden een betere bescherming tegen schokken beschadigingen en zijn minder gevoelig voor schouderslijtage. De GTL 925 is direct leverbaar in 435 / 50R19.5 160J. Andere afmetingen volgen binnen afzienbare tijd.