Clicky


Nieuwe HIAB X-serie voor Bouwcenter Jan Oprey uit Margraten

Nieuwe HIAB X-serie voor Bouwcenter Jan Oprey uit Margraten
18-11-2014 17:08 | Overig | auteur De Redactie

Onlangs is door HIAB uit Meppel aan Bouwcenter Jan Opreij uit Margraten deze fraaie combinatie geleverd: een nieuw type HIAB X-178 ES-3 Duo autolaadkraan met hoogsta. Deze HIAB is opgebouwd door HIAB service dealer Damen Hydrauliek te Elsloo.

De nieuwe HIAB X-178 kenmerkt zich door een compacte inbouwmaat, X-functie op de giek en meer hefvermogen bij een geringer eigen gewicht dan zijn voorganger. Ook bij de nieuw ontwikkelde serie gaat het HIAB om “built to perform”. De kraan is gemaakt om voor een langere periode maximaal te kunnen presteren. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan ergonomie en een fraai uiterlijk. De X178 heeft, door het toepassen van een hoogsta, goed zicht op de werkzaamheden. Het fraaie uiterlijk is goed te zien op de foto.

“Onze ervaringen met eerder aangeschafte HIAB producten en de ontwikkeling van de nieuwe X-serie van HIAB was voor ons overtuigend om weer een HIAB aan te schaffen”, aldus Jan Oprey van het gelijknamige bedrijf uit Margraten. “Daarnaast zijn wij zeer tevreden over HIAB servicedealer Damen Hydrauliek te Elsloo, dan is de keuze voor HIAB niet moeilijk."

Roefs Carrosserie uit Middelbeers bouwde de kipper volgens specifieke klantwens. Nebim Elsloo leverde de fraaie Volvo FM met gestuurde naloopas en milieuvriendelijke euro 6 motor.

Bouwcenter Jan Opreij is een familiebedrijf met meer dan 80 jaar ervaring in de bouwmaterialenhandel.