Clicky


Keurmerk Transport & Logistiek voor Wisgerhof Transport

Keurmerk Transport & Logistiek voor Wisgerhof Transport
17-11-2014 09:51 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

TIENHOVEN - Eigenaar Peter Wisgerhof van Wisgerhof Transport uit Tienhoven heeft het Keurmerk Transport & Logistiek voor ZZP-ers behaald

Het transportbedrijf is gespecialiseerd in het vervoer van containers. Primair in een straal van 500 km rond Rotterdam, maar vervoer in heel Europa is mogelijk.

Peter Wisgerhof over het keurmerk: “Het Keurmerk Transport & Logistiek heeft het inzicht vergroot in mijn organisatie. Voor mij is het ook een bevestiging dat mijn bedrijfsvoering op orde is. Ik had de processen naar mijn eigen idee gevormd, en die bleken goed aan te sluiten bij het Keurmerk. Een ander gevolg is dat ik van opdrachtgever veranderd ben. Dat kwam door de workshop klantanalyse. Uiteindelijk viel het me best mee hoeveel tijd ik ermee kwijt was. Omdat de bedrijfsvoering al goed op orde was hoefde ik daar bijna niets in te veranderen.”

Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met aandacht voor onder andere communicatie, duurzaamheid, interne processen en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Houders van het Keurmerk Transport & Logistiek maken structureel werk van thema’s als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago.