Clicky


22 D-TEC Flexitrailers voor Krone Fleet

22 D-TEC Flexitrailers voor Krone Fleet
13-11-2014 10:11 | Trailers | auteur De Redactie

KESTEREN - Krone Fleet, sinds de IAA de nieuwe naam voor de samenvoeging van Paul Günther Rental en LT Rental, maakt in Nederland een mooie start met de levering van 22 nieuwe D-TEC Flexitrailers. Deze zijn bestemd voor Verbruggen Internationaal Transport uit Dreumel.

"Voor ons is het belangrijk om een evenwichtige verdeling te hebben binnen de verhuurvloot. De eisen die een Nederlandse transportondernemer stelt aan een huurchassis, zijn weer anders dan die van zijn buitenlandse collega’s. Dan gaat het met name over de multifunctionaliteit, de robuustheid en het eigen gewicht van zo’n chassis", aldus Ditmar Huisman, Sales and Marketing Director bij Krone Fleet Nederland. 

Chris Verbruggen, eigenaar van Verbruggen Internationaal Transport, kan zich daar volledig bij aansluiten. Naast deze Flexitrailers via Krone Fleet, heeft Verbruggen eerder dit jaar al 10 Flexitrailers rechtstreeks bij D-TEC aangeschaft. "Voor ons is het belangrijk dat we betrouwbare chassis hebben, die eenvoudig te bedienen zijn."

Waardering voor innovaties

Bernard Schiebaan, verkoopleider bij D-TEC, over de chassis: "De innovaties van de laatste jaren in onze containerchassis worden gewaardeerd door onze klanten. En tevreden klanten, daar doen wij het voor!" De samenwerking tussen Krone Fleet, Verbruggen Internationaal Transport en D-TEC is daar een goed voorbeeld van.