Clicky


Italië specialist Gert van Garderen behaalt Keurmerk Transport & Logistiek

Italië specialist Gert van Garderen behaalt Keurmerk Transport & Logistiek
13-11-2014 09:27 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

GIESSEN-OUDEKERK - Gert van Garderen, eigenaar van G.J. van Garderen Transport uit Giessen-Oudekerk  heeft het Keurmerk Transport & Logistiek voor ZZP-ers ontvangen van Transport en Logistiek Nederland.

G.J.van Garderen Transport is internationaal actief in het transport van stukgoed met één eenheid, met focus op Italië. Gert van Garderen heeft 22 jaar in loondienst gereden en is nu eigen rijder geworden. Met het keurmerk wil Van Garderen laten zien dat het bedrijf zijn zaakjes goed voor elkaar heeft en serieus omgaat met klanten en bedrijfsvoering. De belangrijkste winstpunten van het keurmerk zijn een beter beeld van bedrijf, bedrijfsprocessen en klanten. Met name de inzichten in klantwensen hebben tot vernieuwing in het bedrijf geleid.

Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met aandacht voor onder andere communicatie, duurzaamheid, interne processen en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Houders van het Keurmerk Transport en Logistiek maken structureel werk van thema’s als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago.