Clicky


Lamboo L’idealcar voor Smits Strijen

Lamboo L’idealcar voor Smits Strijen
12-11-2014 11:13 | Mercedes-Benz | auteur De Redactie

Smits Transport en Logistiek B.V. heeft onlangs een nieuwe carrosserie in ontvangst genomen. De carrosserie is een Lamboo L’idealcar, geleverd door Lamboo Carrosserie uit Zoetermeer.

Smits Transport en Logistiek is een professioneel bedrijf welke al sinds 1937 bestaat. Het bedrijf combineert transport met een stuk ‘Full service’ in logistieke oplossingen. Als kwaliteitsbedrijf beschikt het natuurlijk over het ‘Keurmerk Transport en Logistiek’ en is al het geconditioneerde vervoer  volgens HACCP.

In het geconditioneerde distributiecentrum (5500m2) is ruimte voor maar liefst 4500 pallets, verdeeld over verschillende temperatuurzones met eigen overslag- en cross docking-faciliteiten. Een modern voorraad-beheersysteem met partijregistratie en kwaliteit- en kwantiteitsbeoordeling bewaakt de complete logistieke keten van orderacceptatie tot uitlevering.

De opvallende trailer is een nieuwe carrosserie op een bestaand chassis. De vorige trailerbak is gedemonteerd, waarna het chassis geheel up-to-date is gebracht. Het onderstel en laadklep volledig gereviseerd en het geheel gestraald en gespoten. De carrosserie is een Lamboo L’idealcar, dit betekent strakke naadloze wanden, robuust RVS achterportaal en een uitstekende K-waarde met een nette afwerking.