Clicky


Louis Wittendorp vernieuwt vloot met drie DAF CF trekkers

Louis Wittendorp vernieuwt vloot met drie DAF CF trekkers
11-11-2014 14:00 | DAF | auteur De Redactie

KLAZIENAVEEN - Drie nieuwe DAF CF Space Cab trekkers zijn onlangs door Reinder Dorenbos, verkoper bij Sent Waninge, overhandigd aan Louis Wittendorp, directeur van Louis Wittendorp Transport- en Aannemersbedrijf.

De vloot van in totaal acht voertuigen, alle van het merk DAF, worden ingezet voor het transport van onder andere steigermateriaal los gestorte producten, bronbemalingpompen, charter transport voor de olie industrie, containerwerkzaamheden en afvalverwerking.

Het werkgebied van Louis Wittendorp is Nederland, België en Duitsland. Met 12 vakkundige, VCA gecertificeerde medewerkers, en een jarenlange ervaring in een snelle en milieuvriendelijke verwerking van afvalstromen voor bedrijven en particulier, weet Louis Wittendorp als geen ander hoe belangrijk het is om de afvalstromen veilig en zo efficiënt mogelijk af te voeren.

Door een groot aantal beschikbare opleggers (vlakke opleggers, semidiepladers, kuipdiepladers, huiftrailers, kippertrailers en horizontale laad/los trailers) en bakwagens met laad/los kraan kan Louis Wittendorp vele transportopdrachten verzorgen.

De drie nieuwe DAF CF Space Cab trekkers zijn: 2 x 440 FT 4x2 trekkers, en 1 x CF 440 FTN 6x2 trekker, en uitgevoerd met de 10,8 liter PACCAR MX-11 motor, een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, MX Engine Brake, skylights, fenders, markeerverlichting, mistlampen, twee zwaailichten en een gegalvaniseerde stalen bumper van onbreekbare Lexan.

De comfortabele cabine biedt optimale veiligheid en bedieningsgemak met het nieuwe dashboard welke volledig rond de chauffeur is ontworpen een Luxury Air chauffeursstoel, ruime opbergruimten, standkachel en de DAF Driver Performance Assistant (DPA).

Eén van de drie nieuwe DAF CF trekkers is uitgerust met een Palfinger autolaadkraan met een lengte van 14,6 meter. Bij deze speciale oplegger is de laatste as stuurbaar en de middelste/voorste as hefbaar. Ook is de CF uitgerust met een Hybrid PTO voor de autolaadkraan die samen met de PACCAR motor voor een zeer aanzienlijke geluidsreductie.

Louis Wittendorp spreekt van een bijzondere band met Sent Waninge: “Wij zijn geweldig te spreken over de samenwerking met de dealer. Het meedenken voor de beste oplossing voor ons transport is dagelijks werk voor de dealer. Er is een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en een snelle goede service”, zegt Louis Wittendorp.