Clicky


Van den Anker breidt uit in Belgische Wetteren

Van den Anker breidt uit in Belgische Wetteren
07-11-2014 13:22 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

WETTEREN(B) - Van den Anker versterkt haar aanwezigheid in België door een uitbreiding van haar logistiek centrum te Wetteren. Het huidige crossdock/warehouse zal gefaseerd uitgebreid worden om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar hoogwaardige opslagvoorzieningen voor chemische producten.

Een eerste uitbreiding met drie hallen, goed voor meer dan 5000 vierkante meter, zal naar verwachting in 2015 plaatsvinden. In een 2e fase wordt het magazijn nog eens met hetzelfde volume uitgebreid. “De bouwvergunning voor beide fasen werd recentelijk verleend”, aldus sitemanager Tom Van De Gucht. “In de komende weken zullen we beslissen of we gefaseerd, dan wel de twee fasen tegelijkertijd zullen ontwikkelen”.



Het netwerk van Van den Anker telt zes vestigingen in de Benelux. “Het logistiek centrum van Wetteren is voor Van den Anker van strategisch belang in de Belgische markt. De centrale ligging ten op zichte van Antwerpen, Brussel en Gent, maar ook ten opzichte van de industriële pool in West-Vlaanderen en Noord-Frankrijk zorgt voor een prima aansluiting op belangrijke economische gebieden. Ook daar zijn dagelijks vrachtwagens van Van den Anker onderweg”, aldus Van De Gucht.