Clicky


Refurbished trailers voor Zandbergen

Refurbished trailers voor Zandbergen
30-10-2014 09:35 | Trailers | auteur De Redactie

ZOETERMEER - Zandbergen World’s Finest Meat, een vooraanstaande internationale speler op de Europese vleesmarkt, uit Zoeterwoude heeft onlangs een serie van drie trailers volledig laten renoveren. De renovatiewerkzaamheden zijn uitgevoerd door Lamboo Repair uit Zoetermeer.

Zandbergen World’s Finest Meat is een vooraanstaand bedrijf binnen de internationale vleeshandel, dat opereert vanuit haar hoofdkantoor in Zoeterwoude (vlakbij de haven van Rotterdam en de Luchthaven Schiphol bij Amsterdam), in Nederland. Dankzij ondernemingsgeest, inzicht en gedegen kennis van de markt, kunnen klanten de producten en het hoge serviceniveau verwachten. Bij dit hoge serviceniveau horen smetteloze, strakke trailers die deze boodschap uitdragen.

De refurbishmend houdt in een complete renovatie van de laadklep en het onderstel, waarna deze worden gestraald en gespoten. Aan de binnenzijde wordt ook aangepakt, de vloer gestraald  waarna er een nieuwe marothaan gietvloer wordt gestort en er wordt een complete badkuip gecreëerd door middel van opstaande RVS plinten.

Ook is de buitenzijde volledig strak gemaakt en op nieuw gespoten en voorzien van verse reclame. Zo staan er weer drie prachtige trailers op straat. En deze worden aangevuld een met een reeds bestelde nieuwe Lamboo L’Idealcar trailer.