Clicky


Raben Group opent nieuw Fresh Logistics centrum in Polen

Raben Group opent nieuw Fresh Logistics centrum in Polen
16-10-2014 16:15 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

GKIWICE(PL) - Op 9 oktober 2014, vond de officiële opening van het nieuwe logistieke centrum van Fresh Logistics in Gliwice (Polen) plaats. In het magazijn en het kantoor werken in totaal 220 mensen. De kosten van de investering zijn meer dan 8,5 miljoen Euro.

"Zorg voor voedingsmiddelen, die de core business van Fresh Logistics zijn, vergt een voortdurende ontwikkeling. Nieuwe faciliteiten en innovatieve magazijn en transport systemen bedienen onze klanten en hun klanten. Zij garanderen dat de levensmiddelen die de eindgebruikers bereiken van de hoogste kwaliteit zijn", zegt Ewald Raben, CEO van de Raben Group.

"In Gliwice, met uitzondering van de high-tech sector, ontwikkelen logistiek en moderne warehouse diensten dynamisch. De ligging van onze stad op de kruising van de twee trans-Europese vervoersverbindingen is gunstig voor deze service sector. Het is belangrijk voor ons, vanuit het oogpunt van de economie en het aantal werkplekken, die voortdurend groeit. Daarom zijn we blij met de opening van een ander logistiek centrum, dat wil zeggen het nieuwe logistieke centrum van Fresh Logistics in Gliwice", zegt Zygmunt Frankiewicz, burgemeester van Gliwice.

"Bijzonderheden van verse voedingsproducten zorgt dat klanten snelle leveringen binnen bepaalde tijdvensters eisen. De nieuwe faciliteit voldoet aan deze eisen, dankzij de gunstige ligging en de moderne technologische oplossingen. Wanneer we ze combineren met moderne IT-systemen voor het beheer van het magazijn en het transport en het betrokken personeel, zijn wij bereid om het hoogste niveau van diensten aan te bieden voor onze klanten", zegt Bartłomiej Gniady, Branch Director van Fresh Logistics in Gliwice.

Fresh Logistics, ook de vestiging in Gliwice, biedt diensten aan voor kleine, middelgrote en grote bedrijven in het lokale bedrijfsleven..