Clicky


Vakbeurzen Transport & Logistics en Intermodal Europe werken samen met Havenbedrijf Rotterdam

Vakbeurzen Transport & Logistics en Intermodal Europe werken samen met Havenbedrijf Rotterdam
15-10-2014 16:25 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

ROTTERDAM - Tijdens het grootste internationale event voor de logistieke sector in Nederland wordt er samengewerkt tussen Havenbedrijf Rotterdam en de vakbeurzen Transport & Logistics en Intermodal Europe. Deze co-located shows vinden plaats op 11, 12 & 13 november aanstaande in Ahoy Rotterdam.

Havenbedrijf Rotterdam is continu bezig om de Rotterdamse haven de meest veilige, efficiënte en duurzame haven ter wereld te laten blijven. Een nauwe samenwerking tussen bedrijven, overheden en kennisinstellingen leidt tot een hoogwaardige arbeidsmarkt, leefomgeving en uitmuntende bereikbaarheid.

Events als Transport & Logistics en Intermodal Europe zijn belangrijk, omdat deelnemers en bezoekers binnen een kort tijdsbestek deel uit kunnen maken van een grote internationale community. Netwerken en kennis delen staan hier centraal, waarbij het stimuleren van een goede samenwerking belangrijk is voor beide organisaties.

Zo worden er diverse seminars georganiseerd, bijvoorbeeld over Inlandlinks door Roy van den Berg (Business Manager Logistiek – Havenbedrijf Rotterdam). InlandLinks brengt het achterlandnetwerk van Rotterdam in kaart en geeft een overzicht van de meest efficiënte intermodale routes. Verder wordt er speciaal voor de internationale gasten, in combinatie met hun beursbezoek, een tour georganiseerd naar de tweede Maasvlakte vanaf Ahoy Rotterdam.