Clicky


Scania vip-trips voor vip-truck

Scania vip-trips voor vip-truck
15-10-2014 13:23 | Scania | auteur De Redactie

Van de 75 eigenaren van een Scania Red Passion Limited Edition gaan er begin volgend jaar tien naar Zweden voor een onvergetelijke reis. Uiteraard zal het Scania hoofdkantoor en het Democenter een belangrijke plek in de trip innemen. Onder alle eigenaren van een Red Passion werden tien VIP-reizen naar Zweden verloot.

Tijdens de Red Passion Day op 4 oktober jongstleden in Zwolle vond de verloting plaats. Scania Sales Director Jan de Vries trok de namen van zeven gelukkige Nederlandse eigenaren uit de ballen. De drie overige plekken worden door Belgische transporteurs ingevuld.

De Scania Red Passion Limited Edition werd vóór de zomer geïntroduceerd. De Scania V8 580 pk trekker kreeg een bijzonder rood design en een zeer rijke uitrusting. Alle 75 voertuigen kregen al snel een nieuwe eigenaar en op de Red Passion Day in Zwolle werden de laatste exemplaren daadwerkelijk afgeleverd. 

De bijeenkomst in Zwolle leverde gedenkwaardige plaatjes toen de verzamelde voertuigen bij elkaar werden gefotografeerd. De Red Passion Day werd georganiseerd in samenhang met het 50-jarig jubileum van Scania Production Zwolle. In totaal bezochten een kleine 20.000 bezoekers het evenement.