Clicky


TIP Trailer Services levert 67 schuifzeilopleggers aan A2B-online

TIP Trailer Services levert 67 schuifzeilopleggers aan A2B-online
15-10-2014 10:02 | Trailers | auteur De Redactie

TIP Trailer Services heeft onlangs met A2B-online een full service contract gesloten voor 67 Krone Profiliner schuifzeiltrailers. In september zijn de eerste vier van de 67 KRONE Profiliner schuifzeiltrailers in de huisstijl van A2B Online aan de klant geleverd.

Naast de levering en het advies biedt TIP Trailer Services ook een compleet full service pakket aan. TIP Trailer Services managed de volledige vloot op het gebied van onderhoud inclusief bandenslijtage en maakt voor de klant alle controle en service beurten inzichtelijk met gebruik van onze reporting tools.

Marco Kranenbroek, Regional Commercial Leader Benelux formuleert het zo: “Deze nieuwe levering is een duidelijk signaal van vertrouwen in onze klant en de markt. Dit ondersteunt onze positie als toonaangevend integrated service provider in de Benelux.”

Voor Dinant de Jong, algemeen directeur van A2B-online, is de oplevering van de 67 nieuwe schuifzeiltrailers het bewijs dat de strategie van A2B-online, een sterke focus op groei en een partnerschappelijke samenwerking met klanten en toeleveranciers, werkt. De keuze voor TIP ligt gezien de goede ervaringen voor de hand. Verder moet de oplevering van 67 nieuwe trailers het signaal aan de vele klanten zijn, dat permanent in de kwaliteit van de trailervloot wordt geïnvesteerd.

A2B-online en TIP Trailer Services hebben al sinds de oprichting van A2B-online in 2006 een succesvol samenwerkingsverband. Met de nieuwe investering bevestigen beiden partijen het vertrouwen in elkaar, en kijken samen positief naar de toekomst. Hiermee versterkt TIP Trailer Services de positie als dé integrated solution provider in de Benelux.

Foto's

  • Blijleven Transport
    Blijleven Transport
  • Blijleven Transport
    Blijleven Transport
  • Blijleven Transport
    Blijleven Transport
  • R. van Heur
    R. van Heur