Clicky


Twee nieuwe Scania distributietrekkers voor Van den Haak Geldermalsen

Twee nieuwe Scania distributietrekkers voor Van den Haak Geldermalsen
14-10-2014 14:26 | SCANIA | auteur De Redactie

GELDERMALSEN - Onlangs heeft Van den Haak b.v. uit Geldermalsen twee nieuwe Scania distributietrekkers in gebruik genomen ter vervanging van twee andere voertuigen.

De nieuwe trekkers, van het type Scania P320 LA 4X2 MNA, zijn uitgerust met de zuinige en soepele 9 liter vijfcilinder motor van 320 pk. Met een koppel van 1600 Nm trekt de Scania vlot door het verkeer. De tweede generatie Euro 6 motor laat echter een bescheiden milieuvoetprint achter. Met name voor distributieverkeer is dit een belangrijke overweging.

De beide nieuwe Scania’s zijn geleverd door Scaniadealer Gerritse in Tiel. Hier zijn beide voertuigen ook in een Full Service Reparatie- en Onderhoudscontract ondergebracht met een looptijd van maar liefst 84 maanden.

De nieuwe trekkers worden ingezet voor de dagdistributie (Transmission), linehaul verkeer en in de automotive nachtdistributie. In deze laatste discipline vervoert Van den Haak ook onderdelen vanuit Scania Parts Logistics te Opglabbeek (B) naar de Nederlandse Scaniadealers.

De voertuigen zijn voorzien van een slaapcabine voor extra rustmogelijkheden. Tweepedaals Opticruise met de ECO modus biedt nog meer mogelijkheden om duurzaam transport aan de klanten, terwijl het Dual Battery systeem de inzetbaarheid van de trucks garandeert.

Van den Haak, deel uitmakend van TransMission, is een geavanceerd en eigentijdse logistieke dienstverlener met ruim een eeuw ervaring. Zij onderscheiden zich door directe communicatie op alle niveaus, van chauffeur tot directeur. Men kan er terecht voor een breed pakket logistieke activiteiten, zoals 24-uurs dagdistributie, nachtdistributie en warehousing. Het is een echt familiebedrijf met inmiddels de vierde generatie aan het roer.

Bij Van den Haak werken zo’n 140 mensen en het wagenpark omvat bijna 90 eenheden.