Clicky


Jumbo besteedt onderhoud aan wagenpark uit aan TIP Trailer Services

Jumbo besteedt onderhoud aan wagenpark uit aan TIP Trailer Services
13-10-2014 13:21 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

VEGHEL - Jumbo Supermarkten heeft een overeenkomst gesloten met TIP Trailer Services met betrekking tot het onderhoud en het beheer van haar transportvloot. Jumbo is razendsnel gegroeid en beschikt inmiddels over een groot eigen wagenpark dat vrijwel dagelijks de ruim 450 winkels van de keten bevoorraadt.

De komende drie jaar gaat TIP Trailer Services de regie voeren over het onderhoud en reparaties van de transportvloot. Denk hierbij aan regulier preventief onderhoud, reparaties, schadeherstel, spuitwerk en het verhelpen van storingen en dergelijke. TIP Trailer Services assisteert Jumbo ook bij het administreren van het beheer, alsmede bij de aanschaf van nieuw materieel en aansturen van subcontractors. Daarnaast ziet TIP Trailer Services erop toe dat het wagenpark van Jumbo er tip top uit blijft zien.

TIP Trailer Services zorgt ervoor dat operationele vlootbeheerders daar zijn waar ze gevraagd worden en ontzorgt Jumbo compleet waar het de regie op beheer en beschikbaarheid van middelen betreft. De overeenkomst is aangegaan voor een periode van drie jaar.

TIP is er trots op dat het Jumbo mag laten zien waar de verdiensten van de trailerbeheerder liggen. "Wij zijn nu ongeveer een jaar geleden een koers ingeslagen die groei zou moeten opleveren. Dat lukt alleen wanneer klanten zoals Jumbo onze expertise onderkennen. Deze gang van zaken bewijst dat TIP Trailer Services op de juiste weg is. Klanten van het formaat Jumbo doen hier ongetwijfeld hun voordeel mee", aldus Marco Kranenbroek Regional Commercial Leader Benelux bij TIP Trailer Services.

"We zijn content met deze samenwerking", aldus Karel de Jong, Directeur Supply Chain bij Jumbo Supermarkten: "Zonder goed onderhoud en beheer van onze transportvloot zijn we immers nergens. Het is een essentieel onderdeel in onze keten, waarmee we er uiteindelijk voor zorgen dat onze winkels, en daarmee ook onze klanten, continu worden voorzien van een ruim assortiment boodschappen."

Foto's

  • J.Roeland
    Simon Loos
  • J.Roeland
    Euser