Clicky


CHEP stelt Stefan Apel aan als Country General Manager Benelux

CHEP stelt Stefan Apel aan als Country General Manager Benelux
08-10-2014 10:54 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

MECHELEN(B) - CHEP, de wereldwijde marktleider in pallet- en containerpooling, stelt Stefan Apel per 15 oktober aan als Country General Manager voor haar pallet pooling operaties in de Benelux. Hij vervangt Olivier Legendre, die tot Country General Manager CHEP Pallets Frankrijk is benoemd.

Voor deze aanstelling was Stefan Apel werkzaam als Director European Key Accounts bij CHEP waar hij verantwoordelijk was voor Heineken, Heinz, Smurfit, Refresco, ABInbev en DEMB. Hij bekleedde deze positie sinds oktober 2013. Daarvoor werkte hij als Managing Director bij Stork in Nederland, België en Spanje en als Managing Director en eigenaar van Maars Partitioning Systems in Nederland. Hij was tevens lid van de raad van bestuur bij de FaberHalbertsma Group (IPP).

“Deze nieuwe functie vormt een hele boeiende uitdaging voor mij. Olivier Legendre laat een solide basis achter waar ik verder op kan bouwen. Ik kijk uit naar het samenwerken met mijn team en het realiseren van een belangrijke bijdrage aan CHEP’s innovatieve diensten, productkwaliteit en verbeterde klantenservice. Dit ter ondersteuning van onze bredere duurzaamheidsstrategie in de Benelux-landen,” aldus Apel.