Clicky


Nieuwe Joloda-trailers voor NABEK Wegtransporten

Nieuwe Joloda-trailers voor NABEK Wegtransporten
07-10-2014 11:33 | Trailers | auteur De Redactie

NABEK Wegtransporten maakt al jarenlang gebruik van de Joloda laad- en lossystemen. Recent is het wagenpark uitgebreid met twee Pacton trailers waarin eveneens het geavanceerde systeem is gemonteerd. Hiermee kunnen met name ‘forest products’ zoals rollen papier snel, simpel en veilig geladen en gelost worden.

Laden en lossen kost veel tijd, vaak is er veel ruimte nodig en zijn andere vervoersmiddelen nodig om de lading op de juiste plaats te krijgen. Met het Joloda laad- en lossysteem is deze problematiek verleden tijd. Naast het gemak dat het systeem biedt voor onze chauffeurs, biedt het door de tijdwinst ook voordelen voor onze klanten. Daarnaast wordt de lading veilig vergrendeld en vermindert het aanzienlijk de kans op schades.

Joloda maakt gebruik van een railsysteem dat gemonteerd zit in de vloer van de trailer. De zogenoemde ‘skids’ in het railsysteem worden onder de lading geschoven. Met een hendel wordt de lading opgelicht en kan vervolgens eenvoudig naar de juiste positie in de trailer worden gerold.

De nieuwe trailers zijn in gebruik bij de vestiging in Antwerpen. NABEK Antwerpen is gespecialiseerd in het vervoer van ‘forest products’. Zo wordt dagelijks voor een groot aantal klanten bijvoorbeeld papier en plaatmateriaal gedistribueerd. Veelal vanuit de haven Antwerpen worden transporten verzorgd door heel Europa, waarbij de focus ligt op België, Nederland en Frankrijk.