Clicky


SaaS IT-dienstverlener ShipitSmarter bestaat vijftien jaar

SaaS IT-dienstverlener ShipitSmarter bestaat vijftien jaar
07-10-2014 10:48 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

HILVERSUM - IT-dienstverlener ShipitSmarter.com bestaat dit jaar vijftien jaar. In 1999, nog in de begindagen van het Internet, werd ShipitSmarter opgericht met als uitgangspunt: hoe kan het verzendproces van pakketten, pallets en zee-en luchtvrachtzendingen vereenvoudigd worden. Nu, vijftien jaar later, bestaat het ShipitSmarter systeem uit een volledig zendingsmanagementplatform.

“Vijftien jaar als SaaS-aanbieder in de IT & Logistiek is een mooi moment om te vieren. We zijn destijds begonnen met een aantal pakket- en expressvervoerders aan te sluiten. Nu bieden we optimale zending- en spend visibility door connecties met meer dan 600 parcel, express, pallet, zee- en luchtvrachtvervoerders”, aldus Jeroen van der Plas, één van de oorspronkelijke oprichters.

Eén online platform voor het aansturen van meerdere vervoerders was in 1999 nieuw. De ‘cloud’ bestond nog niet in zijn huidige vorm, maar de mogelijkheden van het internet werden al wel gezien door ShipitSmarter.com. Het platform heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een volledig zendingsmanagementplatform, voor zowel inkomende als uitgaande zendingen. Alle facetten van zendingsmanagement binnen de Supply Chain zijn beschikbaar.