Clicky


Scheybeeck Investments neemt strategisch belang in Consolid

Scheybeeck Investments neemt strategisch belang in Consolid
02-10-2014 17:13 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

AMSTERDAM - Scheybeeck Investments neemt belang van 35% in uitzend- en detacheringsbureau Consolid uit Amsterdam. Met substantiële middelen, ervaring, expertise en duurzame commitment wil Scheybeeck Investments Consolid in staat stellen om niet alleen autonoom maar ook middels acquisities versneld te groeien. De dagelijkse leiding blijft volledig in handen van de heren Arian Mortier en Dennis Mortier.

Consolid is één van de grootste gespecialiseerde uitzend -en detacheringsbureaus in Vervoer en Veiligheid in Nederland. Dagelijks werken zo'n 1.500 vakmensen bij bedrijven in het personen- en goederenvervoer, railvervoer, automotive, en in de veiligheidsbranche. Consolid is gevestigd op 8 locaties en 2 inhouse vestigingen waar 100 gespecialiseerde medewerkers bemiddelen tussen de vraag vanuit bedrijven en het aanbod aan kandidaten. Met haar dochter RDP Services is Consolid actief in opleidingen voor de railsector.

Dennis Mortier, directeur Consolid: "Door de samenwerking met Scheybeeck Investments verbeteren wij onze financiële positie en kunnen wij inhoud geven aan onze groeiambitie. Schaalvergroting is immers noodzakelijk om mee te kunnen blijven spelen op het hoogste niveau van de uitzendmarkt".

"Wij hebben voor deze samenwerking gekozen vanwege de zeer professionele organisatie en de ondernemersspirit van de heren Mortier", verklaart Peter Roosjen, directeur Scheybeeck Investments. "Deze investering past geheel binnen onze visie om deel te nemen in ondernemingen met een sterke marktpositie of de potentie daartoe. Wij willen onderscheidend ondernemerschap de kans geven om te groeien."