Clicky


Tracy Morgan mogelijk nooit meer op podium na ongeval met vrachtwagen

Tracy Morgan mogelijk nooit meer op podium na ongeval met vrachtwagen
01-10-2014 11:49 | Buitenland | auteur De Redactie

NEWARK - Tracy Morgans carrière is in gevaar. De 45-jarige komiek is er na het auto-ongeluk waar hij in juni bij betrokken was zo erg aan toe dat hij mogelijk nooit meer kan optreden. "Daar is nog geen duidelijkheid over", zegt zijn advocaat tegen de Amerikaanse krant New York Post.

Morgan zit sinds het ongeval in een rolstoel en ondergaat intensieve behandelingen om hem weer de oude te laten worden. Hij bevond zich op 7 juni in een luxebus op de terugweg van een optreden, toen die op de snelweg werd geschept door een vrachtwagen. Een van de inzittenden overleefde de crash niet.

De vrachtwagenchauffeur zou lange tijd niet hebben geslapen. Winkelketen Walmart, de werkgever van de man, probeert de schuld echter bij de komiek en zijn vrienden te leggen. Zij zouden geen gordels om hebben gehad. "Ik kan niet geloven dat Walmart mij de schuld geeft voor een ongeluk dat zij hebben veroorzaakt", laat Morgan weten. "Mijn vrienden ik deden niets verkeerd."



Morgan is naast zijn stand-upcomedy bekend van de tv-serie 30 Rock. Hij was ook te zien in de sketchshow Saturday Night Live en films als Cop Out en Superhero Movie. (Novum)